Party lansare AUTOR Magazine #3

Bun venit la bord, călători pasionați de bijuterie! Suntem gata de un voiaj eclectic, cu surf, ski și zboruri cu parapanta printre paginile noii reviste AUTOR Magazine #3. Dacă în primul număr am personificat bijuteriea, în al doilea am vorbit despre iubire, iar acum ne pregătim să explorăm dorul de ducă, acest motor al zborului personal spre creație, inspirație și împlinirea visurilor de a lăsa în urmă o coadă de cometă.

THE WANDERLUST ISSUE este cea de-a treia ediție tipărită a revistei AUTOR și deschide un dialog despre pasiunea pentru călătorie, descoperire și libertate, despre felul magic în care ele se împletesc în creația de bijuterie contemporană.

Privirea trebuie să călătorească, spunea marea doamnă revoluționară a stilului, Diana Vreeland, și în acest ton, suntem mândri și recunoscători să descoperim și să continuăm să colaborăm cu cei mai talentați, pasionați și ambițioși creatori de bijuterie contemporană, fotografi, scriitori, designeri și ilustratori. Prin ochii lor, vedem lumea direct din inima lucrurilor, și admirăm priveliștea fascinantă a gândului care se transformă în obiect autentic.

Călătorului îi șade bine cu drumul, iar pe 6 aprilie toate drumurile duc la AUTOR Magazine #3 – THE WANDERLUST ISSUE.

Vă așteptăm să o cinstim, să o răsfoim și să călătorim împreună, pentru că după fiecare călătorie ne întoarcem acasă mai bogați sufletește.

SAVE THE DATE: 19:00, Miercuri, 6 aprilie 2016, pe Terasa MNAC din București.
MUZICA: Fjordisko ~ Călin ~ Zabriskie
DRESS CODE: Călător frecvent

Primii 200 de invitați care achiziționează oferta noastră de pe pagina Autor vor putea să se înscrie cu datele de contact pentru a primi revista la petrecere pentru prețul special de 15 RON.

Fii un susținător al unui proiectului experimental; AUTOR Magazine costă 20 RON și vine la pachet cu o seară de muzică scandinavă, free drinks, panorame fascinante și un schimb de suveniruri – așa că adu cu tine un obiect drag dintr-o călătorie și vei merge acasă cu un altul.

Revista a debutat în 2013, ca o extensie firească a târgului AUTOR, un proiect experimental creat din dragoste pentru bijuterie şi pentru print.

Autor Magazine este o publicaţie autohtonă, în limba engleză, cu distribuție internațională, şi singura revistă de bijuterie contemporană din Europa de Est.

Eveniment susținut de:
Domnul de Rouă, Absolut, Aqua Carpatica, Antalis, MNAC

Accesul permis persoanelor peste 18 ani.
#AutorMagazine #AutorFAIR

Un proiect al platformei Autor.