Otto Künzli, despre AUTOR Magazine

Suntem onoraţi de fiecare dată când primim un mesaj de la un autor de referinţă pentru bijuteria contemporană. Cuvintele lor ne ajută să ducem mai departe revista AUTOR şi ne aminteşte că am reuşit să construim un produs memorabil, autentic, care, aşa cum ne-am propus, traversează graniţe, şi reflectă capacitatea artistică incredibilă a tot mai multor creatori.

Astăzi ne amintim cu plăcere de Otto Künzli, unul dintre cei mai reputaţi designeri de bijuterie contemporană ai prezentului. Otto şi-a făcut pregătirea în Elveţia şi trăieşte acum la Munchen. A creat piese excepţionale, cu adevărat iconice, şi ne-am bucurat să povestim cu el într-un interviu exclusiv acordat revistei noastre, la primul număr. Otto a răsfoit AUTOR şi iată ce ne-a scris:

“Vă mulţumesc pentru exemplarele din revistă pe care le-am primit!

Şi vă felicit, Autor este o publicaţie unică, fresh, specifică. Există atât de multe reviste mainstream, bloguri, ziare, cărţi şi site-uri de care m-am plictisit. 

(ca mulţumire, am ataşat un nou portret de-al meu. Este un dar de la revedere pe care 90 dintre studenţii mei l-au creat: un lanţ la care fiecare a adăugat o verigă!) - Otto Künzli

 

Photo: Therese Hilbert