AUTOR MAGAZINE

AUTOR Revistă de Bijuterie Contemporană este o publicație anuală dedicată bijuteriei de autor și modului în care alegem să ne decorăm corpurile. Am lansat numărul zero în 2013, la cea de a zecea ediție a târgului Autor și acum ne pregătim de lansarea numărului al patrulea.

DE CE?
Pentru că bijuteria e prezentă în viața noastră de zi cu zi și transgresează spațiile strict definite ale galeriilor sau târgurilor, revista AUTOR oglindește această mobilitate.

CONTRIBUIE

Dacă ai o experiență în comun cu bijuteria contemporană, te vrem în revistă. Poți să faci instalații sau selfieuri, poți să scrii sau să creezi inele. Poți să fiii designer, fotograf, poet, om politic, bucătar. Poți să fii căsătorit cu un artist de bijuterie și să-i documentezi viața cu iphoneul.

Primim cu: pictorialul, bijuteria, artele vizuale&internetice, textele, mărturisirile, interviurile, proiectele.

Vrem: vizualuri puternice, texte sincere, intimitate și realitate.

Respectă tema doar dacă rezonează cu ce vrei să faci. Dacă nu, nu-i nimic. Îți așteptăm oricum materialele. Trimite-ne ideile pe mag@dautor.ro până pe 31 martie, când începem să ne pregătim de print.

Până atunci, intră pe facebook pentru updateuri și indicii legate de primul număr: unde îl lansăm, cum o să fie coperta, cum a fost la ședința aia foto și ce bijuterii ne mai plac.

PARTENERI MEDIA

Revista de Bijuterie Contemporană AUTOR sprijină evenimentele și întâmplările din spațiul cultural cu care rezonează. Pentru orice tip de colaborare, așteptăm propuneri pe adresa redacției: mag@dautor.ro

SPONSORI

Propunerile de sponsorizare pot fi trimise pe adresa hello@dautor.ro

ECHIPA AUTOR MAGAZINE

Dan Pierșinaru, editor-in-chief
Liana Vasilescu, publisher
Oana Tudoran, managing editor
Ștefan Trifan, art director
Laura Mihai, contributor

Veți găsi primul număr al revistei de bijuterie contemporană Autor în rețeaua librăriilor Cărturești, în punctele de presă din București, la ediția cu numărul 11 a târgului Autor (17-18 mai 2014) și la Joya Barcelona (9-11 octombrie 2014).