Lansăm AUTOR Magazine #2: The Loving Issue

A fost cu bune şi cu rele, ca în orice relaţie. Am trecut prin toate fazele: am ieşit la cafele, le-am stins cu vin, ne-am plăcut, ne-am păruit, ne-am împins pe scări. Le-am consemnat pe toate în jurnal, am schimbat mesaje târzii, ne-am făcut de cap în bucătărie, am umplut inboxul şi wall-ul de poveşti (şi selfie-uri). Au fost multe bijuterii la mijloc, e drept, şi ne-au fugit ochii adesea după altele, dar dragostea a învins în final.

Şi uite-aşa, a mai ieşit o revistă: AUTOR MAGAZINE #2, The Loving Issue.

O lansăm pe 29 aprilie, de la ora 19:00, pe terasa MNAC. Cu DJ, bere, vin, prieteni, artiști. Intrarea este liberă, berea și vinul la fel, terasa luminată ca-n filme, panorama inclusă, muzica perfectă pentru a schimba tenişii pe pantofi de dans.

AUTOR Magazine #2 este despre dragoste, de la A la Z, de la mic la mare, de la Bucureşti până la Tokyo, traversând mile în scrisori iscălite de mână sau tipărite la maşină. Cu intrigă, cu poze de almanah, cu obiceiuri casnice, cu episoade comice în care viaţa bate filmul, cu flirturi incandescente de primăvară şi cu bijuterii şi oameni păstraţi cu acte-n regulă.

Revista a debutat în 2013, ca o extensie firească a târgului AUTOR, un proiect experimental creat din dragoste pentru bijuterie şi pentru print.

Autor Magazine este o publicaţie autohtonă, în limba engleză, cu distribuție internațională, şi singura revistă de bijuterie contemporană din Europa de Est.

Vino s-o întâlneşti, s-o răsfoieşti, să ciocnim un pahar (şi s-o iei acasă). Miercuri, pe 29, la MNAC, la 19.00.

Muzica: Pantazică

Dress code : All dressed in love

Eveniment susținut de: JTI, PERONI NASTRO AZZURO, HTC, VICHY, AVINCIS, ANTALIS

Accesul permis persoanelor peste 18 ani.

www.magazine.dautor.ro www.dautor.ro

#AutorMagazine #Autor13

Un proiect al platformei Autor.

Facebook event